موارد مفید غذایی برای حافظه، مغز، سکته مغزی
17 دی 1398 توسط یا کاشف الکروب
موارد مفید غذایی برای حافظه، مغز، سکته مغزی
فندق به علت میزان فسفر زیاد مغز را تقویت می کند. گردو - انجیر- موز- میخک- بابونه- مغز پسته- گل کلم- عناب- چای کوهی- شلغم- و جوانه گندم باعث تقویت حافظه و کاهو باعث کم شدن حافظه می شود.
ماهی آب های شور- و چای از بروز سکته های مغزی جلوگیری می کند و نمک و مشروبات الکلی و چربی های اشبع شده حیوانی باعث بروز سکته مغزی می شوند.
توضیح: اگرچه چای و انواع آجیلها مثل فندق و گردو برای مغز خوب است ولی مقدار مصرف آن بایستی هر بار محدود باشد.
چای با وجود داشتن خواص مفید در بسیاری از موارد مضر می باشد.
منبع: مجموعه دانستنی در زمینه های مختلف از سلامت و تندرستی ، قاسمی گیلانی، ص68.