پرهیزات غذایی فشار خون بالا
03 دی 1398 توسط یا کاشف الکروب
پرهیزات غذایی فشار خون بالا
نمک طعام- ادویه های نمک دار- انواع سس ها آماده حاوی نمک- سس و رب گوجه فرنگی- سس سویا- خیار شور- خردل- زیتون پرورده- گوشت های نمک سود- سوسیس و کالباس- عصاره آماده گوشت- ماهی دودی- ساردین- چیپس ذرت یا سیب زمینی- ذرات بوداده- پنیر(بجز پنیرهای کمنمک) - انواع کنسرو- فندق - قهوه- اسانس نعنا و مشروبات الکلی فشار خون را بالا می برند .
به طور کلی میوه جات تند و گرمی جات فشارخون را بالا می برند مگر اینکه به میزان کم یا با مصلح خورده شوند.
منبع: مجموعه دانستنی در زمینه های مختلف از سلامتی و تندرستی. قاسمی گیلانی، ص53.